|
Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 7 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Πνευματικά δικαιώματα και τη νέα συμφωνία Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης. Η εκδήλωση αφορά όλες τις επιχείρησεις που παίζουν μουσική και είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων (εστίαση & διασκέδαση, καφέ-μπαρ, παραδοσιακά καφενεία, μουσικές σκηνές, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, σχολές χορού κλπ)
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα ειναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης κ. Γιάννης Γλέζος. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν ειναι
α) Πνευματικά δικαιώματα
β) Υπόχρεοι πληρωμής & υφιστάμενη κατάσταση
γ) Η νέα συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης
δ) Οι νέες τιμές που διαμορφώνονται από τη συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης
ε) Υποβολή αίτησης στην Αυτοδιαχείριση μέσω του Επιμελητηρίου Λάρισας
στ) Ερωτήσεις - Απαντήσεις
Η ενημερωτική εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ελασσόνα, στη διεύθυνση Γ.Ολυμπίου & Αλαμάνας και ώρα 7 μ.μ.
Όσοι επιχειρηματίες παραβρεθούν στην εκδήλωση (είτε στο κεντρικό κτίριο του Επιμελητηρίου είτε στo Παράρτημα), θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στον κ. Γλέζο.
Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Επιμελητηρίου στο youtube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στο κανάλι προκειμένου να ενημερωθούν κατά την έναρξη μετάδοσης.
|