Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

18/01/2022
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ
 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ
Το τελευταίο διάστημα ένα σαρωτικό κύμα ανατιμήσεων «κατατρώει» ακόμα περισσότερο το ήδη πετσοκομμένο εισόδημά μας, αφού οι τιμές των προϊόντων που εμείς προμηθευόμαστε έχουν αυξηθεί και αυξάνονται συνεχώς κάθε εβδομάδα. Επίσης έχει μειωθεί κατά πολύ η αγοραστική δυνατότητα, λόγω της οικονομικής δυσκολίας που υπάρχει στα νοικοκυριά, με αποτέλεσμα ο φετινός τζίρος να έχει μειωθεί κατά πολύ. Μια βόλτα μόνο στα μαγαζιά της πόλης και ο καθένας θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε!
Η εστίαση αργοσβήνει, τα εμπορικά καταστήματα έχουν μέρες να δουν έσοδα στα ταμεία τους.
Από την άλλη ενώ τα έσοδα μας μειώνονται συνεχώς όλες οι υποχρεώσεις μας παραμένουν οι ίδιες (ασφαλιστικές, φορολογικές, λογαριασμοί, κλπ). Έχουν αρχίσει να φτάνουν οι πρώτοι λογαριασμοί με αυξήσεις έως και 50% στο ηλεκτρικό ρεύμα, η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου έχει εκτοξευτεί, ενώ οι αυξήσεις σε δεκάδες προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, μας κάνουν να σκεφτόμαστε δύο και τρεις φορές όταν πάμε στο σούπερ μάρκετ τι να κόψουμε για να βγάλουμε το μήνα.
Παρ όλα αυτά μέσα στης ακρίβειας τον καιρό ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας αντιλαμβανόμενος την δυσχερή θέση που βρίσκεται ο καταναλωτής προσπαθεί μέσα από μεγάλη επάρκεια προϊόντων και σε πολύ προσιτές τιμές να προσελκύσει τους καταναλωτές.
ΤΟ ΔΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
 

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz