Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

09/02/2022
Υλοποίηση προγραμμάτων Τεχνικού ασφάλειας.
 O Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας θα υλοποιήσει Προγράμματα Κατάρτισης Τεχνικών Ασφαλείας σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο του 2021 , για τους εμπόρους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής , σε συνεργασία με το Παράρτημα Περιφέρειας Θεσσαλίας ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), στο κάτωθι θεματικό πεδίο: "Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Β΄ και  Γ΄ κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων  και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

Επισημαίνεται ότι η μη τήρηση των διατάξεων και των ρυθμίσεων της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας από τις επιχειρήσεις, επιβάλλει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του Ν.2639/1998.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι στοιχεία για  να υπογράψουν τη σχετική αίτηση : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΔΤ, ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΚΑΔ.

Η χρέωση για τον κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα ΓΆ  Κατηγορίας είναι 50 ευρώ για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες. Στο πρόγραμμα ΒΆ  Κατηγορίας η διάρκεια είναι 35 ώρες και η χρέωση για τα μέλη είναι 130 ευρώ. 

Τηρείται σειρά προτεραιότητας και οι αιτήσεις των άνω προγραμμάτων ολοκληρώνονται άμεσα και  αποστέλλονται  στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου  για  να αρχίσει η υλοποίησή τους.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του  συλλόγου και στο τηλ. 24930-29591. Υπεύθυνη Προγραμμάτων: Κατή ¶ρτεμις, τηλ:6934831247

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

                                                                                                                 Εκ του Συλλόγου
Περισσότερες πληροφορίες >

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz