Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

19/07/2023
Ο Εμπορικός Σύλλογος. Ελασσόνας παρουσίασε το logo και το promo video του “Open Mall Ελασσόνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
 Ο Εμπορικός Σύλλογος. Ελασσόνας παρουσίασε το logo και το promo video του “Open Mall Ελασσόνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, στις 14:30 παρουσία εμπόρων και επαγγελματιών του Δήμου Ελασσόνας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κα Χάϊδω Μπαγιώτα και στην συνέχεια υλοποιήθηκε η παρουσίαση του συγκεκριμένου Υποέργου Προώθησης και Προβολής-Marketing του Open Mall Ελασσόνας από τον κ. Βασίλειο Μπλέσιο (Οικονομολόγο ΜΒΑ PhD) Chief Marketing Officer Lever AE που αναλυτικά εξήγησε την Στρατηγική και όλες τις Φάσεις του αρχόμενου έργου καθώς και παραδείγματα από την καλή εκτέλεση αντίστοιχων έργων (best practice sharing).
Σκοπός της Συνάντησης ήταν ο συντονισμός της Αναθέτουσας Αρχής και του Αναδόχου, η ενημέρωση των Επιχειρηματιών της πόλης για τις Δράσεις Προβολής και Προώθησης του Open Mall, ώστε μέσα από συνεχή ενημέρωση-επικοινωνία και προσεχή διαβούλευση να συν-διαμορφωθεί η Ταυτότητα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου Ελασσόνας με βάση όχι μόνο τις εξελίξεις, εφαρμογές και παγκόσμιες τάσεις, αλλά τις απόψεις και τα χαρακτηριστικά της τοπικής κοινωνίας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΟΡΕΝ MALL - Η Δική μας Αγορά
- ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
- Στηρίζουμε τον τόπο μας.
-Στηρίζουμε την τοπική οικονομία της Ελασσόνας
-Μένουμε στον τόπο μας, ψωνίζουμε την Ελασσόνα.
Περισσότερες πληροφορίες >

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz